Recepties (zakelijk)

Maxx sports and events is de perfecte locatie voor uw receptie in Hoogeveen. U geeft uw receptie namelijk een andere dimensie door uw gasten uit te nodigen in onze unieke en verrassende locatie. Maxx bestaat uit meerdere ruimtes die uitermate geschikt zijn voor recepties. Neem bijvoorbeeld het sfeervolle Grand Café, waar u uw gasten in een moderne ruimte kunt ontvangen.

Op aanvraag

Afhankelijk van de wensen

Meerdere ruimtes

Met diverse mogelijkheden

Parkeren

100+ Gratis parkeerplaatsen voor de deur

Foto impressie

Meerdere Ruimtes

Vergaderen is mogelijk vanaf 8 personen, eventueel in combinatie met een (sportieve) activiteit. Deze locatie in Hoogeveen beschikt over verschillende ruimtes en heeft daarom volop mogelijkheden voor recepties, vergaderingen, seminars, beurzen en congressen.

Vragen of prijsindicatie?

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een prijsindicatie ontvangen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op en onze collega Sjon zal binnen 24 uur reageren op uw verzoek.

Kom langs!

U bent altijd welkom onder het genot van een kop koffie om de locatie te bekijken. Zo krijgt u een goed beeld wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteraard denken wij mee om deze dag echt onvergetelijk te maken!

0528-234304