Soccer Games

Dit arrangement is perfect voor de voetbalgekken! 2,5 uur lang voetbalplezier en hilariteit. Een combinatie van intensiteit en precisie maken dit arrangement tot een leuke activiteit.

U start met een behoorlijk actief potje bubbelvoetbal! Bubbelvoetbal is een combinatie van voetbal en rugby. U zit namelijk in een opgeblazen bubbel en mag al uw tegenstanders om beuken! Hilariteit gegarandeerd.

Na het bubbelvoetbal gaan we lachen op zeep! In een opgeblazen boarding veld speelt u zeepvoetbal tegen uw teamgenoten! Blijf jij staan op het zeepveld?

Als laatste testen wij de precisie van uw schot in de lucht met het welbekende gatendoek schieten.

Ideaal voor het uitje van uw voetbalteam!

 • Duur

  2,5 uur

 • Aantal personen

  Minimaal 10

 • Leeftijd

  Geschikt vanaf 12 jaar en ouder

 • Tarieven

  € 39,95 p.p.

Bubbel voetbal

Zin om een potje te voetballen in rugby stijl? Bubbel voetbal hanteert de regels van voetbal, u speelt met minimaal 3 tegen 3 en probeert net zoals bij  “normaal” voetbal te scoren bij de tegenpartij.

Detail: U  zit vast in een opgeblazen bal waarbij u van meerdere kanten op een veilige manier “omgebeukt” kunt worden. Dit gaat gegarandeerd voor hilarische momenten zorgen.

bubbel-voetbal-1030x579
gatendoek-schieten

Gatendoek schieten

Wie scoort er de meeste punten? Probeer zoveel mogelijk punten te behalen door de voetbal door de gaten te schieten. Nadat iedereen geschoten heeft, worden de punten van de aantal schoten bij elkaar opgeteld en wie de meeste punten heeft, wint!

Ideaal om in te zetten tijdens een sportdag, open dagen, evenementen of feestdagen. En leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Daag je tegenstanders uit en kijk wie er de beste is!

Zeepvoetbal

Voetbal, maar dan een tikje anders! Ben je een echte voetbalfanaat? Hou je van waterspelletjes? Zeepvoetbal is een leuke combinatie tussen deze twee. Perfect voor een (kinder)feestjes, een bedrijfsuitje, een teamuitje of een vrijgezellenfeest. Daarnaast kan deze activiteit ook gebruikt worden bij open dagen of evenementen!

zeepvoetbal