Zaal Bruiloft / Trouwfeest?

Zaal voor bruiloften en trouwdagen

Vanaf €16,50 p.p., 4-uurs arrangement & inclusief drinken.

Vraag direct naar de mogelijkheden! Vraag direct naar de mogelijkheden!

Bij Maxx sports and events denken we graag mee om “jullie” dag tot een onvergetelijke dag te maken. Wilt u de hele dag bij ons boeken? een halve? Een paar uur? (Bijna) Alles is mogelijk. Wij willen u graag uitnodigen ééns bij ons te komen kijken dan kunnen wij alle opties met u bespreken. Ons gezellige en sfeervolle Grand Café is geschikt voor trouwfeesten van 20 tot 250 personen.
ONS MEEST VERKOCHTE ARRANGEMENT

€16,50 p.p.

4-uurs Arrangement

Incl. drinken

Frisdrank, bier, wijn en binnenlands ged.

Parkeren

100+ Gratis parkeerplaatsen voor de deur

Foto impressie

Sfeervol Grand Café

Wij richten het sfeervolle Grand Café geheel naar uw wensen in. Wilt u zelf bepaalde versieringen en decoratie meenemen, geen probleem. Ook de muziek keuze is aan U. Met onze muziek computer kunnen wij uw play list samenstellen. Wij zullen ervoor zorgen dat uw gasten niks te kort komen.

Vragen of prijsindicatie?

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een prijsindicatie ontvangen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op en onze collega Sjon zal binnen 24 uur reageren op uw verzoek.

Kom langs!

U bent altijd welkom, onder het genot van een kop koffie, om de locatie te bekijken. Zo krijgt u een goed beeld wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteraard denken wij mee om deze dag echt onvergetelijk te maken!

0528-234304