Verjaardagsfeest?

Uw verjaardagsfeest bij Maxx in Hoogeveen

Vanaf €16,50 p.p., 4-uurs arrangement & inclusief drinken.

Vraag direct naar de mogelijkheden! Vraag direct naar de mogelijkheden!

Binnenkort jarig? En is de woonkamer te klein? Wij heten u van harte welkom bij Maxx sports and events. Wij helpen u graag om de verjaardag tot een geslaagd feest te maken. Ons gezellige en sfeervolle Grand Café is geschikt voor verjaardagsfeestjes van 20 tot 250 personen. U kunt kiezen voor ons 4 uurs Arrangement incl. vrij drinken of voor een een Buffet, BBQ, Soep met broodjes, een Snack menu……… u zegt het maar.
ONS MEEST VERKOCHTE ARRANGEMENT

€16,50 p.p.

4-uurs Arrangement

Incl. drinken

Frisdrank, bier, wijn en binnenlands ged.

Parkeren

100+ Gratis parkeerplaatsen voor de deur

Kleine of grote groep?

Is het aantal gasten net te veel voor in de woonkamer? Neem vrijblijvend met ons contact op en wij richten het sfeervolle Grand Café geheel naar uw wensen in, voor zowel kleine als grote groepen. Wilt u zelf bepaalde versieringen en decoratie meenemen? Geen probleem. Wij zullen ervoor zorgen dat gasten niks te kort komen.

Vragen of prijsindicatie?

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een prijsindicatie ontvangen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op en onze collega Sjon zal binnen 24 uur reageren op uw verzoek.

Kom langs!

U bent altijd welkom onder het genot van een kop koffie om de locatie te bekijken. Zo krijgt u een goed beeld wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteraard denken wij mee om deze dag echt onvergetelijk te maken!

0528-234304