Bricks and Trains

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bricks and Trains

september 30 @ 10:00 - oktober 1 @ 16:00

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober vindt alweer de 5e editie van het Bricks and Trains plaats bij Maxx sports and events. Dit evenement, voor jong en oud, startte 5 jaar geleden, en groeit per jaar met meer bezoekers.

Wie kent het niet van vroeger en nu, de bekende bouwstenen waar een ieder urenlang bezig is met kleine en grote bouwprojecten. Er staan op de beurs verschillende projecten die de standhouders met trots presenteren. Al vanaf de 1e editie een fantastisch project waar je heel lang naar kan kijken. De knikker maakt een hele reis door de verschillende onderdelen, een leuke attractie om te zien.

Naast de bouwstenen is er ook nog veel aandacht voor de modelbouw. Auto’s, vrachtwagens, treinen en boten. Alles is aanwezig. Er is veel aandacht besteed in de kleine details, die het plaatje compleet maken.

Voor de kinderen is er genoeg aandacht. Springkussens, schminken en een grote LEGO-bouwhoek, waar zij hun creaties kunnen laten zien. Tevens zal er dit jaar een “spetterende” attractie te zien zijn.

De beurs is op beide dagen geopend van 10.00 – 16.00 uur.

Inschrijven Standhouders:

 

Gegevens

Begin:
september 30 @ 10:00
Einde:
oktober 1 @ 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Maxx sports and events
Terpweg 1
Hoogeveen, 7902 NW Nederland
Telefoon:
0528 - 234304
Website:
http://www.maxxhoogeveen.nl/