Interieurfolie was vroeger een product dat alleen werd gebruikt voor praktische doeleinden, zoals het beschermen van meubels tegen krassen en slijtage. Maar tegenwoordig zijn Oodyx interieurfoliën steeds vaker de populaire keuze voor mensen die hun huis een nieuwe look willen geven zonder veel geld uit te geven. De trend van het gebruik van design interieurfolie in moderne interieur ontwerpen is de laatste jaren enorm opgekomen en wij verwachten dat dit nog wel gaat doorzetten en misschien wel de nieuwe standaard wordt.

Unieke en persoonlijke touch van interieurfolie

Met een uitgebreid assortiment aan ontwerpen, kleuren en materialen, is er voor iedereen wel een design interieurfolie die bij hen past. Van natuurlijke materialen zoals hout of marmer, tot abstracte en opvallende patronen: de mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos. Hierdoor kan je met design interieurfolie een eigen unieke en persoonlijke touch aan jouw interieur toevoegen. En dat zonder een nieuwe inrichting aan te schaffen!

Design voor jouw smaak

Design interieurfolie wordt steeds vaker gebruikt in moderne interieur ontwerpen, omdat het een snelle en eenvoudige manier is om een bepaalde stijl of sfeer in een ruimte te creëren. Of je nu op zoek bent naar een industriële, bohemian, scandinavische of moderne stijl, er is altijd een design interieurfolie beschikbaar die bij jouw smaak past. Bovendien geef je jouw inrichting eenvoudig een tweede leven. Die ene stoel waar je zo graag in zit geef je met interieurfolie eenvoudig een tweede leven!

Goed voor het milieu en de portemonnee 

Bovendien is design interieurfolie ook een duurzame keuze voor interieurontwerp. In plaats van de meubels te vervangen, kun je ze simpelweg bekleden met een nieuwe laag interieurfolie. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de portemonnee! Op deze manier wordt een makeover van je huis voor meer mensen toegankelijk, waardoor je misschien wel vaker besluit om je huis een nieuwe look te geven.

 

Concluderend is de trend van het gebruik van design interieurfolie in moderne interieurontwerpen een populaire manier om huizen een nieuwe look te geven. De laatste jaren zie je dit ook steeds vaker bij de woonprogramma’s voorbij komen. Of je nu op zoek bent naar een bepaalde stijl of sfeer, er is altijd een design interieurfolie beschikbaar die bij jouw inrichting past. Met deze trend geef je jouw interieur op een snelle en eenvoudige manier een nieuwe look, zonder veel geld uit te geven.