We vinden het allemaal vervelend, de tijd waar we ons nu in bevinden. We kunnen niet gezellig een drankje doen met vrienden in de kroeg. Je kan niet op je vrijdagavond naar de bioscoop met je vrienden of even een dagje winkelen zit er helaas ook niet in. Toch wil ik niet mijn hele weekend thuis op de bank zitten. Ook tijdens deze sombere tijd zijn er leuke dingen die je kunt doen. Hieronder zal ik een paar leuke activiteiten vermelden die jij in deze tijd kan doen!

HORECATOUR

Ondanks dat alle restaurant dicht zijn, hebben de meeste wel iets om af te halen. Bijvoorbeeld thee en koffie, maar andere ook een taartje of een belegd broodje. Ga naar een andere stad en ga een terwijl je door de stad heen loopt, ga je bij verschillende horeca tentjes langs. Zo combineer je het wandelen in een stad met lekker eten en drinken. 

SCHAATSEN

Niet alle, maar sommige schaatsbanen zijn gewoon nog open. hiervoor moet je wel reserveren, en doe dit op tijd want vaak kan je pas over twee weken terecht, maar is zeker een leuke activiteit om te doen. Het voordeel van het reserveren is dat het niet super druk is op de baan, waardoor je lekker alle ruimte hebt om je schaatskunsten te oefenen

ROADTRIP

Hiervoor heb je wel een auto nodig, maar zeker leuk om te doen. Zoek een paar leuke plaatsen uit die niet al te ver van elkaar liggen en ga langs al deze plekjes. Bij elk stoppunt stap je even uit, doe je een kleine wandeling, eet en drink je wat en daarna ga je naar de volgende plek. Zo ben je er een lekker dagje tussenuit.  

NACHTJE WEG

Ondanks de lockdown zijn veel hotels wel gewoon open. Even een nachtje er tussenuit kan dus gewoon. Het klinkt misschien niet als de moeite waard, maar het is toch heel anders dan wanneer je samen thuis bent. Om het leuker te maken kan je bijvoorbeeld kiezen voor een kamer met bubbelbad. Kies voor het nachtje weg een leuke stad uit waar je nog nooit bent geweest en ga erheen. Een nachtje is genoeg want daaromheen heb je twee dagen om leuke dingen te doen in die omgeving. 

DIEREN SPOTTEN

Dit klinkt misschien niet als de leukste activiteit om te doen, maar je moet er zelf iets leuks van maken. Was je misschien al van plan om naar een bos te gaan? Kijk dan op internet naar dieren die daar mogelijk zitten. Maar vervolgens een lijstjes met fotos die je mee kan nemen. Terwijl je dan in het bos aan het lopen bent, kan je op zoek gaan naar de dieren. Zeker grappig om een keer met je vrienden te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.