Iedereen heeft zelf een lijstje met huishoudelijk apparatuur die zij onmisbaar vinden als je uit huis gaat. Sommige hechten veel waarde aan een goede stofzuiger. Andere willen graag twee ovens omdat ze veel bakken. Of tegenwoordig is de airfryer helemaal het ding geworden. 

Ook wij hebben een persoonlijk lijst met huishoudelijk apparatuur dat wij onmisbaar vinden in ons huis. Hieronder hebben wij een aantal spullen genoemd waarvan wij zeggen, dat is de moeite echt waar. 

AIRFRYER IS ONMISBAAR

Het eerste product dat wij echt onmisbaar in ons huis vinden, is een airfryer. En hoe groter de airfryer is hoe beter. Met zo’n airfryer kun je letterlijk alles maken. Gooi je groentes erin en klaar. Gooi je vis erin en de airfryer bakt deze. Afbakbroodjes gaan veel sneller in de airfryer dan als in de oven. En uiteraard kan je er ook lekkere snacks in doen, zoals bitterballen, frikandellen of kaasstengels. Het is niet zo vet als dat je deze in de frituur zou bakken en ze zijn krokanter dan wanneer je ze in de over doet. 

En wat tegenwoordig ook kan, is een taart of cake bakken in de airfryer. Ik zou bijna zeggen dat je geen oven meer nodig hebt want alles kan in de airfryer. 

DRAADLOZE STOFZUIGER

Een stofzuiger is een apparaat die wij zeker wel drie keer per week gebruiken om de begane grond te doen. Daarnaast moeten de andere verdiepingen ook nog gedaan worden een keer in de week. Persoonlijk vinden wij het een gedoe om elke keer die stekker er in te doen.  Vaak kan je namelijk niet de hele verdieping doen in een keer, je moet de stekker verplaatsen naar een ander stopcontact. Daarom hebben wij zelf geïnvesteerd in een draadloze stofzuiger. Persoonlijk vinden wij dit echt een goede aankoop. Wij merken ook dat je sneller even de stofzuiger pakt om even de keuken stof te zuigen.

BLENDER

Persoonlijk vinden wij een blender niet noodzakelijk voor iedereen, maar voor ons is het een apparaat waar wij niet meer zonder kunnen. Wij houden ervan om regelmatig een shake of een smoothie bowl te maken, en dit gaat ideaal met zo’n blender. Je gooit erin wat je wilt, drukt om de knop, alles wordt geblend en binnen een minuut is het klaar. 

KEUKENMACHINE VOOR DE TAARTEN

Een keukenmachine of bakken machine leek voor ons eerst ook niet nodig. Als je een taart gaat bakken kun je deze toch ook mixen in een normale bak met zo’n handapparaat. Echter, sinds bij een keukenmachine hebben, gebruiken wij die vakken dan bedacht. Je kan bijvoorbeeld ook noten hakken in zo’n machine. Dit gebruiken wij als wij onze eigen granola maken. En uiteraard mengt het je beslag voor een taart helemaal glad. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.