Ik hou ervan om met vrienden een biertje te doen. Wij zijn echte bier liefhebbers. Naast de standaard biertjes uit Nederland, vinden wij het ook erg leuk om nieuwe biertjes te proberen, zoals die speciaal biertjes.

Als ik met vrienden een biertje ga doen, doen we dit soms in mijn tuinhuisje maar ook in de stad. Omdat ik redelijk nieuw ben in Den Haag vind ik het ook belangrijk om de stad in te gaan om nieuwe mensen te leren kennen en mijn kennis kring te vergroten.
Inmiddels heb ik een paar plekjes in Den Haag ontdekt waar ik graag kom om een biertje met mijn vrienden te doen of om te dansen.

1. MILLERS

Dit is een plek waar het altijd gezellig is. Je hebt een terras waar je heerlijk kunt borrelen, maar in de avond kan je dansen op de lichtgevende dansvloer. Millers kent een vast programma van dinsdag tot en met zaterdag. Zo is het dinsdag bijvoorbeeld tequila tuesday. 

2. DE GEKKE GEIT

De Gekke geit is een kleine kroeg, maar het is er altijd druk en gezellig. Vaak wordt er hier live muziek gedraaid, wat erg leuk is. OOk kent deze plek veel verschillende soorten speciaalbier. Dus ben jij net zoals mij een liefhebber van die biertjes? Dan is deze plek ook iets voor jou!

3. ROOTZ

Om even verder te gaan op het bier, is Rootz uitgeroepen tot het beste bierrestaurant van Nederland. Deze kroeg is gevestigd in een oud koetshuis. Ook deze kroeg heeft een heerlijk terras waar je op de zonnige dagen heerlijk kunt borrelen. Na het borrelen is er ook de mogelijkheid om binnen door te feesten. 

4. Vavoom

Ondanks dat ik een bier liefhebber ben, vind ik het ook leuk om samen met mijn vriendin een cocktail te drinken in de stad. Vavoom is een plek waar wij dit graag doen. Wat hier leuk aan is, is dat je hier ook op het terras kunt zitten als het regent. Je hoeft dus niet perse naar binnen bij slecht weer. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.