MIJN FAVORIETE RESTAURANTS VAN DEN HAAG

mexicaans eten

Wij wonen natuurlijk nog niet mega lang in Den Haag, maar onze favoriete restaurant hebben we al wel gevonden. Ik vind het leuk om met vrienden of mijn vriendin een hapje buiten de deur te eten. Je hebt natuurlijk de standaard tentjes die bekend zijn en waar veel mensen komen, maar Den Haag kent ook veel lokale tentjes waar je ook heerlijk kunt zitten en eten.
Hieronder staan mijn favoriete plekjes om in Den Haag wat te eten. 

1. TAPASBAR TRIANA

Tapas restaurants zijn echt mijn favoriet. Elke keer kleine gerechten die op je tafel verschijnen vind ik heerlijk. Ook zijn dit leuke restaurant als je met veel personen wilt eten. Zo kan dat ook bij Tapasbar Triana, waar je zo een paar uur kunt tafelen. Het restaurant heeft een leuke sfeer en een ruime keuze aan gerechten. 

2. ROOFTOP BAR BLEYENBERG

Deze rooftop bar bevindt zich in het centrum van Den Haag. Deze plek is een restaurant, een koffiebar en een cocktail bar. Maar het is ook een nachtclub. Het is echt een leuke plek om heen te gaan waar de sfeer altijd goed is. Ze hebben lekker eten, goede wijn en de bediening is ook goed. Het leuke van deze plek is natuurlijk het dakterras met prachtig uitzicht over het centrum. 

3. VAN KINSBERGEN

Dit restaurant bevindt zich aan het Prins Hendrikplein. Op zonnige dagen kun je hier heerlijk op het terras zitten en daarbij heb je een mooi uitzicht. Maar ook van binnen is het een leuke plek om heen te gaan. Binnenin het restaurant is een brouwerij waar lokaal bier wordt gebrouwen. Daarnaast heeft het ook 15 tappunten met verschillende Engelse en Amerikaanse speciaalbieren. Natuurlijk heeft het restaurant ook de bekende bieren die wij kennen. 

4. DE KADE

Dit restaurant bevindt zich aan de rand van chinatown. Het restaurant zit op een leuke locatie, de bediening is goed en er hangt een leuke sfeer. Echte moet je geen Aziatisch eten of sfeer verwachten, de kok is namelijk Zweeds. De menu kaart verandert regelmatig door bijvoorbeeld de seizoensgroenten. Bij deze plek staat duurzaamheid voorop en zo hebben zij bijvoorbeeld  heerlijke natuurwijnen. 

5. KUA

Ik eet niet vaak Mexicaans eten, maar als ik er zin in heb dan is dit zeker een plek waar ik het graag eet. Het restaurant heeft heerlijke en typische Mexicaanse gerechten. Hierbij kan je denken aan quesadillas en enchiladas. Ook biedt het restaurants wijn, bier en cocktails die uit Mexico komen. Elke keer als ik hier kom verbaast het me weer hoe lekker het eten is en hoe leuk de sfeer is .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.