WIE BEN IK?

Hallo lezers! Mijn naam is Max Hoogeveen en ik ben 34 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Leiden en hier heb ik ook altijd met mijn ouders gewoond. Maar sinds drie jaar ben ik samen met mijn vriendin gaan wonen in Den Haag. Hier hebben wij een huis gekocht. Wij hebben altijd samen een huisdier gewild en we hebben eindelijk een leuk nestje gevonden met honden. Over een paar weken krijgen we dus een nieuw familielid. 

Samen met mijn vriendin zijn we dus een paar jaar geleden verhuisd naar een huis in Den Haag. Het huis is een leuke eengezinswoning, maar in die tijd moest er nog redelijk wat aan gebeuren. Gelukkig houd ik zelf van klussen en heb ik zelf de hele tuin omgebouwd in een super leuke plek, al zeg ik het zelf. Ik heb bijvoorbeeld een tuinhuisje gebouwd waar je heerlijk kunt zitten, ook in de winter. Hier zit ik graag met vrienden als die een biertje komen doen. Maar ook mijn vriendin zit er regelmatig met vriendinnen. 

Naast de tuin heb ik ook in het huis zelf veel geklust. Ik heb bijvoorbeeld een inloopkast gemaakt in onze slaapkamer. Dit heeft een tijdje geduurd en was een grote uitdaging, maar het heeft een mooi eindresultaat opgeleverd. 

Naast het klussen houd ik ook erg van reizen. Nadat ik ongeveer tien jaar geleden mijn hbo opleiding heb gehaald, heb ik meerdere reizen gemaakt. Ik vind het leuk om verschillende culturen van de wereld te zien. Ik ben bijvoorbeeld naar Amerika geweest. Hier heb ik een rondreis gemaakt. Maar ik ben bijvoorbeeld ook  naar Italië, Oostenrijk, Curaçao, Engeland geweest.

Deze website heb ik opgebouwd op mijn persoonlijke verhalen en ervaringen met jullie te delen. Dit gaan onder andere over de klussen die ik in ons nieuwe huis heb gedaan, zoals de inloopkast. Daarnaast vertel ik ook over de reizen die ik heb gemaakt en wat ik daar heb geleerd. Ook zal ik dingen delen uit onze omgeving. Waar gaan wij graag heen in Den Haag en wat zijn leuke plekjes die je gezien moet hebben als je in Den Haag komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.