Jubileum?

Zaalverhuur voor recepties in Hoogeveen

Tevens te combineren met een (sportieve) activiteit.

Vraag direct naar de mogelijkheden! Vraag direct naar de mogelijkheden!

Binnenkort een jubileum in Hoogeveen vieren en wilt u dit doen op een speciale plek? Dit kan bij Maxx sports and events. Wij bieden u de mogelijkheid om uw jubileum in een geschikte ruimte en geheel naar uw wens te vieren!
Of het nu gaat om een zoveel jarig bestaan van uw onderneming, of is een collega zoveel jaar in dienst? Dan kunt u dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
Dit wilt u natuurlijk delen met uw klanten, medewerkers, familie en andere relaties door het organiseren van een jubileumfeest.

€16,50 p.p.

4-uurs Arrangement

Incl. drinken

Frisdrank, bier, wijn en binnenlands ged.

Parkeren

100+ Gratis parkeerplaatsen voor de deur

Foto impressie

Meerdere Ruimtes

Vergaderen is mogelijk vanaf 8 personen, eventueel in combinatie met een (sportieve) activiteit. Deze locatie in Hoogeveen beschikt over verschillende ruimtes en heeft daarom volop mogelijkheden voor recepties, vergaderingen, seminars, beurzen en congressen.

Vragen of prijsindicatie?

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een prijsindicatie ontvangen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op en onze collega Sjon zal binnen 24 uur reageren op uw verzoek.

Kom langs!

U bent altijd welkom onder het genot van een kop koffie om de locatie te bekijken. Zo krijgt u een goed beeld wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteraard denken wij mee om deze dag echt onvergetelijk te maken!

0528-234304